Csoportos programok

Akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, ha a következő kérdések bármelyike megfogalmazódott már Önben:

.

1 vezetoi keszseg

.“Mert nem minden jó sportoló lesz jó edző is.”
  • Élmény vagy kálvária?  Utánam vagy előre? Személyes hatás erőből vagy zsigerből? Kapta vagy nyerte? Lojalitás felfele vagy lefele? Korbács vagy inspiráció?

.

2 stresszkezeles

“Mert a stressz nem kiiktatható az életünkből.”
  • Az agyvérzés előtt vagy után? Fut vagy relaxál? Kiadni vagy feladni? Pozitív vagy negatív stressz? Némán vagy kiabálva? Kiégni vagy megélni?

.

 3 konfliktus asszertivitas

“Mert a baltán túl is vannak lehetőségek.”
  • Se nem boksz, se nem diplomácia? Látott már valaki konszenzust? Kétszintű jelenlét? Fej vagy gyomor? Csak a bárányok hallgatnak? Mitől komfortos a diszkomfort? Érdekek vagy érzelmek csatája?

.

6 egyutmmukodes

“Mert az egység még nem uniformis.”
  • Közösen vagy együtt? Soros vagy párhuzamos? Hullámhosszok találkozása vagy kavarodása? Az ötvözet ereje vagy gyengesége? A sokszínűség áldás vagy átok?  Megértem vagy irányítom?

.

7 szemelyiseg alapu

“Mert azt hisszük, hogy értenek.”
  • Testbeszéd vagy én-beszéd? Activity az élet? A sorok között elveszve? Információátadás egy az egyben? Állapot vagy átok? Hallottad, de nem értetted?

.

8 egyutmmukodes

“Mert a szervezeti tapasztalat nem elolvasható.”   
  • Támogatás vagy szolgáltatás? Vak vezet világtalant? Kire bízzunk akárkit?  Beavatás vagy bevezetés? Átadás vagy felkészítés? Ki használ kit? Tanulhatunk tanítva?

.

4 idogazdalkodas

“Mert minden ember halandó.”
  • Van olyan, hogy elég? Nincs ideje Ránk? Az idejének értéke vagy múlása van? Van életidő? Befekteted vagy elpazarolod? Ellenség vagy szövetséges? Kié a mi időnk?

.

5 targyalastechnika

“Mert az érdekek farkasszemet néznek.”

  • Érvényesíteni vagy értékelni? Maszk vagy arc? Szerepjátszás vagy hitelesség? Meddig mehetek el? Mi mondjuk, a testünk pedig mutatja? Vokális vagy nonverbális? A struktúra halála vagy diadala?

.

9 ugyfelkapcsolat

“Mert az ügyfél azért fordul hozzánk, mert nem ért hozzá.”
  • Egy jó szoftvert a hardverének? Ki a horgász, és ki a hal? Aratni akar vetés nélkül? Gombhoz kabátot? Mi van, ha az ügyfél által generált stressz a magasba hág? Értékesítés vagy kapcsolatépítés? Kinek lesz érték az értékesítés?