Gaál Viktor
executive coach

serendo-szervezetfejlesztes-4

“Ott lépj be az erdőbe, ahol a legsötétebb, és út sincs. Ahol van ösvény, az másvalaki útja, nem a sajátod. Ha más útját járod, sosem fogod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket.”

Joseph Campbell

A SERENDO Consulting-ot azzal a céllal alapítottam 2011-ben, hogy Londonban szerzett tudásomat Magyarországra hozzam. Ehhez egy széles körű szakértelemmel rendelkező, nyitott és sokszínű csapatra, valamint biztos bázisra volt szükségem. Ez lett a Serendo.
.
Executive és life coach, pszichológus vagyok, 2006-ban végeztem az ELTE pszichológia szakán. 2006-2012 között Londonban dolgoztam tanácsadó pszichológusként, executive coaching-ot, illetve önismereti és pszichodráma tréningeket tartottam nemzetközi cégeknek, mint az Oracle, BAT, McGraw Hill. Anyanyelvi szintű angol nyelvtudással rendelkezem, otthonosan mozgok multikulturális közegben.
2011-től Budapesten folytatom fejlesztő tevékenységemet. Az executive és life coaching mellett vezetői kompetencia felméréseket és együttműködés-fejlesztő programokat tartok. Emellett önismereti pszichodráma csoportokat vezetek. A Magyar Pszichodráma Egyesület által kiképzett pszichodráma vezető, okleveles gestalt coach vagyok.
.
Tagja vagyok az MPE-nek (Magyar Pszichodráma Egyesület) és a MaG-nak (Magyar Gestalt Egyesület).
.
Tapasztalatom, hogy a technikákon és módszereken túl a legfontosabb a személyes, őszinte kapcsolat a klienseinkkel – hiszen csak az ’itt’ és ’most’ tudunk változni, ennek pedig alapkövetelménye, hogy ne szerepeket játszunk, hanem nyíltan legyünk jelen interakcióinkban.
.
Szakterületeim:
.
• érzelmi intelligenciafejlesztés
• együttműködés fejlesztés
• konfliktus- és stresszkezelés,
• Assessment és Development Center (kompetencia felmérések)
• kommunikációs készségek fejlesztése
• executive coaching.