Németh András
Executive Coach, Szervezetfejlesztési Tanácsadó

5_szf3

„Azért dolgozom coachként, mert szeretem. Egy komplex szervezetfejlesztési folyamaton belül, itt érzem azt, hogy a legtöbbet tudok hozzátenni. Nekem ez adja a flow élmény.

Magam lehetek, miközben a partnereim egyre jobban érzik magukat.”

Az executive coaching a szervezetek szereplőinek fejlesztését, illetve rajtuk keresztül a szervezet egészének változását támogató, szerintem rendkívül hatékony eszköz.
 
Coachként változás alatt, a választási lehetőségek számának növekedését értem. Bármilyen változás, csak belső változásokon keresztül lehet tartós. Legtöbbünk viselkedésében jelen van az a rejtett meggyőződés, hogy a változatlanságra való törekvés a biztonság felé vezet. Emiatt én úgy támogatom az ügyfelemet, hogy biztonságos környezetet teremtek a számára, így a változás komfortosabbá válik. Arra törekszem, hogy képességeikben és hivatásukban olyan módon tudjanak kiteljesedni, ahogyan azt mindig is szerették volna.
 
1995 óta a saját reklámszakmai vállalkozásunkat vezetem. Cégvezetőként, a saját kérdéseim kapcsán találkoztam a szervezetfejlesztéssel, majd a coaching szakmával. Aztán beleszerettem. A marketing közgazdász tudásom bő tíz év után nem adott kielégítő választ számos felmerülő kérdésemre. Tréneri munkát, majd szervezetfejlesztést és változás menedzsmentet, később coachingot tanultam.
 
2006 óta executive coachként dolgozom. Munkamódszerem a Gestalt és a Kreatív Valóság szervezetfejlesztési és coaching irányzatok, saját tapasztalatokkal és élményekkel bőségesen fűszerezve.

 

Tagja vagyok a Magyar Gestalt Egyesületnek.

 

Szakterületeim:.

  • executive coaching
  • vezetők együttműködése
  • páros vezetés
  • egyéni kompetenciafejlesztés
  • családi vállalkozások